BMW откри най-големия шоурум в света

Main February 17, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5300 views | no comments

В Абу Даби BMW Group откри най-големия шоурум в света. Дългогодишният вносител за региона, Abu Dhabi Motors инвестира в изложбената зала, простираща се на 35 000 кв.метра, около 62 милиона евро. Шоурумът бе официално открит във вторник с ексклузивно събитие, в което специални гости бяха Ян Робъртсън, член на Съвета на директорите на BMW AG, отговарящ за продажбите и маркетинга, Шейх Хаза бин Зайед Ал Нахиан, съветник по национална сигурност и заместник-председател на Изпълнителния съвет на Абу Даби и Арно Хъсълмен, генерален мениджър на Abu Dhabi Motors.
По време на откриването Иън Робъртсън благодари на инвеститорите и собствениците Шейх Мохамед бин Бути Ал Хамид и Шейх Саиф бин Мохамед бин Бути за тяхното съпричастие към ангажимента за завършване на този проект.
В скъпото съоръжение в Ум Ал Нар се помещават отделни изложбени зали и търговски площи за три премиум марки автомобили – BMW, MINI и Rolls-Royce, както и за мотоциклетите на BMW. Повече от 450 служители ще тработят на обекта. Новият шоурум ще представи на клиентите повече от 70 автомобила и 10 мотоциклета в различни цветове и оборудвани с различни пакети. Предвиден е серзвиз, който е в състояние да извършва техническо обслужване на 120 превозни средства едновременно.
Друг акцент е огромната търговска площ, на която ще се продава богат избор от модни аксесоари, оригинални части и други стоки с марка BMW и MINI. Любителите на киното няма да бъдат разочаровани. Има частен киносалон, който може да бъде домакин на презентации на нови автомобили и ексклузивни събития за специални поводи. Кафене, Формула 1 симулатор и детска площадка предлагат пълно и перфектно обслужване на посетителите.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...